воскресенье, 4 августа 2013 г.

Як вибрати кий

киї авторської роботи
    Якщо ви активно відвідуєте більярдну не для того, щоб скоротати час між рестораном і нічним клубом, якщо ви відчуваєте, що гра захопила вас всерйоз і надовго - саме час задуматися про придбання свого власного кия. Бажання вибудовувати красиві комбінації і бити складні удари, а не задовольнятися «дурниками», логічно тягне за собою бажання грати якісним інструментом, а не клубним колодником.

    Кий для більярдиста все одно що меч для воїна. Тому і відносини у них складалися особливим чином. У міфологічних оповідях герої наділяли зброю людськими якостями, давали йому імена. Меч служив їм вірою і правдою. Щоб здобути хороший меч, який у майбутньому стане справжнім другом і захисником, доводилося пускатися в виснажливі подорожі, долати сотні перепон, вступати в бій з темними силами ... Сучасному воїну більярдного світу, на щастя, не потрібно піддавати своє життя постійної небезпеці, щоб добути «щасливу зброю». Більярдні салони пропонують величезний вибір київ різних марок і моделей. Але як з того різноманіття, що пропонують більярдні салони, вибрати те едине, що потрібно?
Спробуємо розібратися з цим питанням.

Вибір місця

    Зверніть свою увагу в першу чергу саме на спеціалізовані салони. Порада банальна, але проте її актуальність очевидна. Великий магазин з вражаючим асортиментом - яскраве підтвердження тому, що фірма солідна і розкручена. Ідеальний варіант, якщо більярдний магазин належить компанії-виробнику або представникам її дилерської мережі.

    Оскільки виробник більшою мірою несе відповідальність за свою продукцію, шанс зіткнутися з неякісним товаром і недобросовісним обслуговуванням зведений до мінімуму.
Добре, якщо з салоном поєднаний більярдний клуб - ви тут же зможете з комфортом випробувати сподобався вам інструмент чи ні.... Якщо магазин не має клубу, то бажано, щоб в експозиції магазину мався принаймні один більярдний стіл, на якому вам дозволять зробити кілька ударів.


Ціна питання

    Процес придбання будь-якого продукту, будь то товар або послуга, логічно починається з визначення бюджету. Ідеальне співвідношення між ігровими якостями і ціною зосереджено в ціновій групі від 500 до 5000 гривень. Усередині цієї категорії киї можуть відрізнятися за якістю матеріалу, складності візерунка і за марками. Стверджувати, яка фірма краще, яка гірше, немає сенсу: у кожного виробника свої шанувальники, тут все досить суб'єктивно.

    Все, що знаходиться нижче вказаного цінника - товар, скоріше, для масового застосування. Грубо кажучи, те, що «не шкода». Киї цієї нижньої цінової категорії охоче купують більярдні, розраховані на масового відвідувача, бари, а також інші заклади, що включають більярдні зони.

    Киї старшої ціновій категорії від 2000 гривень - це, як правило, авторські роботи - більярдні киї ручної роботи. Хоча такі ціни зустрічаються і в серійному виробництві - це, частіше, плата або за дуже престижний бренд, або за ефектний зовнішній вигляд. Купуючи роботу відомого майстра, ви можете бути впевнені в її ідеальних ігрових характеристиках. Адже в цьому випадку весь процес виробництва, від бруска дерева до готового виробу, проходить через руки людини, яка знає про створення київ все.

    Однак професійні гравці нерідко радять своїм учням не кидатися відразу на дорогі авторські моделі. Уявлення про інструмент приходить поступово, з досвідом. Швидше за все, ви перепробуете чимало київ, поки у вас в голові сформується ідеальний образ. І ось тоді можна звертатися до майстра, який виготовить інструмент саме під ваші вимоги.

На такий кий, який прослужить вам довгий час, не шкода витратити солідну суму.